Χορογραφία
Κλάσμα- Ισχυρός δεσμός
Κάποια στιγμή αυτοσχεδιάζοντας, βρεθήκαμε με τα χέρια ενωμένα, σαν χειραψία. Σκεφτήκαμε ότι μοιάζει με γραμμή κλάσματος και μιας και η Αγγελική δούλευε το 1/5 δουλέψαμε πάνω στην ιδέα να αυτοσχεδιάσει τον αριθμό της χρησιμοποιώντας τα χέρια μας σαν την γραμμή του κλάσματος. Στην πορεία η ιδέα των ενωμένων χεριών λειτούργησε πιο πολύ σαν ένας ισχυρός δεσμός που η αγγελική προσπαθεί είτε να σπάσει, είτε να τον χρησιμοποιήσει για να στηριχθεί.

Μαριάννα: 6ο Πείραμα
1. Προσπάθησα να βάλω την Πανωρέα σε μία διαδικασία να δούμε που μπορεί να την οδηγήσει το κινητικό υλικό που έχει δημιουργήσει με τους αυτοσχεδιασμούς σε σχέση με τον αριθμό της (0). Η οδηγία ήταν ξεκίνα με το υλικό σου και άσε να δεις που μπορεί να σε πάει... κάνε ό,τι θες.

Παρατηρήσεις
Σε αυτή την περίπτωση η τόση ελευθερία μπορεί να λειτουργήσει μάλλον ανασταλτικά, παρά βοηθητικά, παρόλο αυτά η Πανωρέα ήταν πολύ αληθινή στις αντιδράσεις της και είδαμε πως το υλικό της μεταμορφωνόταν όσο περνούσε η ώρα, ανάλογα με τα συναισθήματα που της γεννούσε. Προέκυψαν πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές, με αποκορύφωμα το τέλος της χορογραφίας όπου η Πανωρέα κατέληξε με ένα ξεκαρδιστικό μονόλογο να μας περιγράφει, πως όταν χορεύει νιώθει δολοφόνος νάνων!

2. Δοκιμάσαμε ξανά να προσπαθήσει να αποδώσει το κινητικό υλικό που είδε από την Αγγελική.
Σε παλαιότερο πείραμα έχει ξαναδεί το ίδιο σχεδόν υλικό, μόνο που πρώτα το είχε ερμηνεύσει λεκτικά και ύστερα το απέδωσε κινητικά.

Παρατηρήσεις
Σε αυτό το πείραμα φαινόταν η προσπάθεια να αποδώσει απλώς την κίνηση.
Στο παλαιότερο, αυτό που έκανε είχε να κάνει πιο πολύ με το πως μετέφρασε αυτό που είδε- με την ιστορία που είχε γράψει (ανακατεύω στη θάλασσα για να σε βρω στο βυθό) και ήταν σαν να υποδυόταν ένα χαρακτήρα.

Η σύγκριση των δύο υλικών με τη βοήθεια του video έχει πολύ ενδιαφέρον.